Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهرداد جمالی ارونقی» روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا اظهار داشت: با ورود هشتادمین محموله وارداتی واکسن کرونا، میزان ورود این واکسن به ۱۴۶ میلیون و ۳۹۵ هزار و ۱۰۸ دز رسید.

وی با بیان اینکه تاکنون همه محموله‌های وارداتی به صورت حمل یک‌سره تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شده است، خاطرنشان‌کرد: از بهمن‌ماه ۹۹ که واردات واکسن کرونا آغاز شده تا  دیروز (۱۱ آبان‌ماه) ۱۲۹ میلیون و ۸۸۷ هزار و ۲۹۸ دز سینوفارم چین در ۴۷ محموله به کشور وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته ارونقی، بیشترین میزان واکسن‌های وارداتی متعلق به آمار مهرماه با ۶۰ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۶۰۰ دز بوده است و در شهریورماه نیز ۳۳ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۵۰۲ دز واکسن به کشور وارد شد.

به گزارش ایرنا، از اسفندماه ۹۸ ویروس کووید ۱۹ در کشور شیوع پیدا کرد و از اسفندماه سال ۹۹ واکسیناسیون عمومی آغاز شده است.

در ۹ ماه گذشته، ۱۶ محموله واکسن روسی اسپوتنیک با سه‌میلیون و ۳۱۳ هزار و ۶۰۰ دز، سه محموله واکسن آسترازنکا از ژاپن با ۲ میلیون و ۹۱۱ هزار و ۸۱۰ دز، ۲ محموله کووکس از کره‌جنوبی با یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دز، یک محموله کووکس از ایتالیا با یک میلیون و ۴۵۲ هزار دز، سه محموله واکسن آسترازنکا از روسیه با ۲ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۶۰۰ دز، یک محموله واکسن آسترازنکا از هلند با یک میلیون و ۴۴۲ هزار دز، یک محموله واکسن بهارات هندی با ۱۲۵ هزار دز، سه محموله واکسن آسترازنکا وارداتی از اتریش با یک میلیون دز، یک محموله واکسن آسترازنکا از لهستان با یک میلیون دز و یک محموله آسترازنکا از یونان با ۱۵۰ هزار دز و وارد کشور شده است.

برچسب‌ها هلند روسیه یونان واکسن کووید 19 واردات ژاپن چین واکسن لهستان اتریش واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند روسیه یونان هلند روسیه یونان واکسن کووید 19 واردات ژاپن چین واکسن لهستان اتریش واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محموله واکسن آسترازنکا یک میلیون واکسن کرونا یک محموله هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۸۰۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان

سفیر روسیه در کابل گفته است قرار است یک محموله کمکی این کشور که شامل‌ ۵۳۶ تُن آرد ویتامین‌دار می شود، به شمال افغانستان انتقال داده شود.

دیمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه در کابل گفت انتقال این محموله آرد در چهارچوب تحقق سهم اصلی این کشور در نهاد سازمان جهانی غذا (WFP) طی سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ صورت گرفته است.

این کمک در حالی صورت می‌گیرد که با روی‌کارآمدن طالبان در افغانستان، اکثریت مردم از گسترش فقر در کشور به‌شدت ابراز نگرانی می‌کنند.

در همین حال، بانک جهانی به‌تازگی گفته است چشم‌انداز اقتصادی افغانستان هنوز نامشخص است و خطر رکود حداقل تا سال ۲۰۲۵ وجود دارد.

به گفته این بانک، فقدان رشد تولید ناخالص داخلی همراه با کاهش راه‌های تامین مالی خارجی برای مخارج خارج از بودجه، تصویری تاریک از چشم‌انداز اقتصادی کشور ترسیم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • کمک ۵۳۶ تنی آرد روسیه به افغانستان
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟