Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، وزیر بهداشت خواستار عودت 820 هزار دز واکسن اهدایی کشور لهستان شد.

طبق اعلام عین الهی ظاهرا این واکسن‌های بدون هماهنگی‌ قبلی و از منابع غیرمجاز بوده است و حتی در مذاکرات صورت گرفته نشان می‌دهد، این واکسن‌ها به اشتباه ارسال شده است.

وزیر بهداشت در نامه به رئیس کل گمرک خواستار بازگرداندن واکسن‌های غیرمجاز همزمان با ارسال محموله جدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش فارس، ظاهرا این واکسن‌ها توسط آمریکایی‌ها تولید شده است.

در متن این نامه آمده است:‌ به استحضار می‌رساند که تعداد 820 هزار دور از واکسنهای اهدایی کشور لهستان (علیرغم هماهنگی‌های قبلی و مستندات دریافتی از منابع غیر مجاز بوده است. بدین منظور مذاکرات مفصلی با طرف لهستانی صورت پذیرفته و سفیر آن کشور، ارسال واکسن مذکور را اشتباه آژانس تایید کننده اروپایی دانسته و اعلام نمودند که واکسن مزبور را با تامین از منابع مجاز، جبران خواهد نمود و حاضر است در زمان ارسال محموله جدید، نسبت به بازگرداندن واکسن های غیر مجاز اقدام نماید. بدین منظور مقرر شد تا واکسن ارسالی در تاریخ 1400/12/01 ساعت 21:40 توسط هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران به نمایندگی از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با دریافت محموله جدید شامل 710/000 دز واکسن آسترازنکا عودت داده شود.

واکسن های اهدایی از کشور لهستان به تعداد یک میلیون دوز طی بارنامه شماره 02023122050 قبلا دریافت شده بود. لذا خواهشمند است دستور فرمایید هماهنگی لازم با گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) جهت عودت 820 هزار دوز محموله اول و ترخیص ۷۱۰ هزار دوز واکسن محموله دوم بصورت همزمان، صورت پذیرد.

به گزارش فارس، شب گذشته محموله جدید 710 هزار دز واکسن آسترازنکای اهدایی لهستان ترخیص شد. مسئولان گمرک پاسخ دهند که واکسن‌های غیرمجاز آیا عودت داده شده یا سرنوشت دیگری پیدا خواهند کرد. گفته می‌شود قبل از این یک محموله واکسن وارداتی از کشور اتریش نیز مشابه این محموله بوده است.

پیشتر یک محموله مرغ فاسد وارداتی که در انبارها موجود بود بدون هماهنگی ترخیص شده بود.

کد خبر 658859 برچسب‌ها واکسن آسترازنکا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: واکسن آسترازنکا واکسن ها محموله جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۰۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد

کراکوف ،خواهرخوانده لهستانی اصفهان، میزبان بزرگترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان است که در یک کلیسا واقع شده و اندازه آن بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بزرگ‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان در کلیسای موسوم به «خداوند عیسای شبان خوب» در شمال شهر کراکوف نصب شده است. به طور خاص، پنجره شیشه‌ای رنگی شامل ۲۷ بخش عمودی است که صحنه‌های مختلف کتاب انجیل را نشان می‌دهد.

مساحت کل مجموعه ۴۲۶ متر مربع است که کمی بزرگ‌تر از زمین بسکتبال است. نمایش عمومی این اثر هنری که دو سال طول کشید، با صدمین سالگرد تأسیس کلیسای پرادنیک چروونی انجام شد.

کراکوف و ارتباط آن با سنت شیشه‌های رنگی

مجموعه شیشه‌های رنگی «با صلیب به سمت نجات» نامیده می‌شود و در مرکز طراحی‌های آن حضرت مسیح قرار دارد. اضافه شدن این پنجره جدید به کراکوف، شهرت این شهر لهستانی را به عنوان مقصدی برای تماشای هنر شیشه‌های رنگی افزایش می‌دهد. کراکوف همچنین دارای یک موزه اختصاصی شیشه‌های رنگی است و جالب است بدانید که اولین کارخانه شیشه‌های رنگی لهستان در سال ۱۹۰۷ در این شهر تأسیس شد و اکنون محل موزه است.

دانستنی‌هایی از کراکوف کراکوف از سال ۱۰۳۸ تا ۱۵۹۶ پایتخت لهستان بود، زمانی که زیگیسموند سوم واسا دربار سلطنتی خود را به ورشو منتقل کرد که سپس به پایتخت تبدیل شد. کراکوف همچنین از سال ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۸ پایتخت دوک‌نشین بزرگ کراکوف بود. کراکوف در بخش جنوبی لهستان، روی رودخانه ویستولا، در دره‌ای در دامنه کوه‌های کارپات واقع شده است. این شهر دومین منطقه پرجمعیت لهستان است و یکی از قدیمی‌ترین شهرهای لهستان محسوب می‌شود که قدمت بعضی قسمت‌های آن به قرن هفتم بازمی‌گردد. در سال ۱۹۷۸ یونسکو اولین مکان‌ها را برای فهرست میراث جهانی جدید خود تأیید کرد و شهر کراکوف به عنوان «اولین شهر» در این فهرست گنجانده شد. کراکوف به عنوان شهر ادبی یونسکو شناخته می‌شود زیرا در زمینه ادبیات تاریخ گسترده‌ای دارد. کراکوف بزرگترین میدان بازار قرون وسطایی اروپا را در خود جای داده است. قدمت این میدان به قرن سیزدهم باز می‌گردد و خانه‌های تاریخی اطراف آن را احاطه کرده‌اند. امروزه این میدان مکانی پر جنب و جوش پر از کافه‌ها، رستوران‌ها و موزه‌ها است.

کد خبر 747731

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • آماده‌ایم اوکراینی‌ها را برای خدمت نظامی به کشورشان بازگردانیم
  • ساخت عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان تمام شد